ABG Parochie

2018 Wandeling Waterland

E-mail Afdrukken PDF

Zaterdag 10 februari wINTERwandeling in Waterland met gebed

Op zaterdag 10 februari liepen 9 parochianen de wintereditie van de seizoenswandeling met gebed, dit keer een rondje door Waterland.
Wij hadden het reuze getroffen met het weer, genoten van prachtige uitzichten over het IJmeer en polders, en elkaars gezelschap.
Het café in Ransdorp ging precies open toen wij voor de deur stonden. Dat de uitbaatster “haar gezicht nog niet op had” zoals zij zei, deed niets af aan de smaak van de warme koffie, thee en chocomelk.
En in de muziekkapellen van Durgerdam en Ransdorp is het goed samen bidden leerden wij.
Al met al een heerlijke middag!

De volgende wandeling met gebed is op zaterdag 19 mei, hou die dag alvast vrij!

Precieze tijd, route en verzamelplek horen jullie ter zijner tijd. Het zal dan wel weer een hele dag zijn met een wandeling van 15-20 kilometer. En een middag gebed natuurlijk.
Wees welkom!
Peter Commandeur en Moni Westenbrink