ABG Parochie

Koren van ABG Parochie

E-mail Afdrukken PDF

Koren

De koren in onze parochie

1. Het AnnaBon-koor bestaat uit twintig enthousiaste zangers en zangeressen en staat nu al drie jaar onder leiding van dirigente Ina Kok. Iedere zondag luistert het de zondagsviering van 10.30 uur op in de Anna-Bonifatiuskerk. Iedere dinsdagavond repeteert het van 19.00-20.40 uur in de kerk, waarna er voor wie wil een gezellige koffie/thee is aan de keukentafel van de pastorie. In de afgelopen jaren is er al een behoorlijk repertoire opgebouwd van zowel Nederlandse gezangen als liederen in het Latijn, Duits, Engels, Frans en zelfs Zweeds. Meerstemmige missen (op de hoogtijdagen) en Gregoriaans worden niet geschuwd.

Het koor zou het heerlijk vinden als nieuwe zangers zich aanmelden, hoe meer zielen hoe meer vreugde! (bij Ina Kok: 020-6928532; met antw.app.)

2. Het koor van de Gerardus, Gemaza ondersteunt de viering tijdens de hoogfeesten en incidenteel. Dirigent en oprichter is Jos Bakker. De repetitie vindt wekelijks plaats op woensdag om 20.00 uur in de Gerardus Majella.

3. In de Gerardus repeteert iedere maandagavond het Sannaskoor, samengesteld uit Antilliaanse, Surinaamse en Nederlandse zangers en zangeressen. Enkele keren per jaar zingen ze in de Gerardus Majella.

Laatste aanpassing op vrijdag 09 februari 2018 17:50