ABG Parochie

Het Parochieblad

De Samenspraak

E-mail Afdrukken PDF

Logo van ABG parochie amsterdam oost

Het logo is ontworpen door de Amsterdamse grafisch ontwerper Geert Hermkens. Het logo beeldt uit zoals wij onze ABG-parochie zien. Onze gemeenschap wordt gedragen door God in de persoon van Jezus Christus. Dat is de grote figuur aan de onderkant, die de groep mensen daarboven als het ware draagt. Het groepje in het vierkant staat symbool voor de mensen in onze parochie; mensen met verschillende huidskleuren, die samen één zijn in hun geloof in God. We horen duidelijk bij elkaar. En tegelijk staat de groep open voor de samenleving waaraan wij als rooms-katholieke christenen een bijdrage leveren.

"De kleine Samenspraak" is het wekelijkse informatieblad van de Anna-Bonifatius en Gerardus Majella parochie in Amsterdam-Oost.  Het bevat de intenties rond zieken en overledenen, extra mededelingen voor de komende week en inbreng vanuit pastores en parochianen. Ook de rubriek "in Gods liefde geborgen" , een kort in memoriam rond overleden parochianen, zal er regelmatig in staan. Zie bij vieringen en agenda voor het actuele blad. U kunt zich ook opgeven om dit informatieblad per mail toegestuurd te krijgen.

Het blad is een actuele aanvulling op het regioblad "Saamhorig", wat vijf keer per jaar verspreid wordt.

Laatste aanpassing op vrijdag 23 februari 2018 21:42