ABG Parochie

Home Welkom

Welkom ABG

E-mail Afdrukken PDF

ABG staat voor HH Anna, Bonifatius en Gerardus Majella. Deze parochie omvat verschillende buurten in Amsterdam; De Oostelijke Eilanden, het Oostelijk Havengebied, de Indische buurt, de Dapperbuurt, de Oosterpark buurt, de Weesperzijde buurt, een groot gedeelte van de Transvaalbuurt en ook IJburg. Wat die laatste buurt betreft zoeken we naar een eigen status. De parochie werkt nauw samen met de parochies in de omgeving: De Martelaren in Watergraafsmeer, de Petrus Banden in Diemen, de Urbanus in Duivendrecht en de Graankorrel in Amsterdam Zuid-Oost.

Pastores Leo Nederstigt en Marianus Jehandut zijn de eerst aanspreekbaren voor deze parochie. U kunt hen bereiken onder telefoonnummer 020-6658163 of mobiel 06-42312587(woensdag 9.30 uur tot 10.30 uur). Pastor Nederstigt, pastor Jehandut, pater Sedfrey Nebres, pastoraal werker Uschi Janssen en diaken Coen van Loon vormen het pastoraal team.

Het secretariaat aan de Lombokstraat is op maandag, woensdag en donderdag geopend van 9.30 tot 13.30 uur. U krijgt dan René van Eunen aan de telefoon, de parochie-coördinator van de Anna-Bonifatius en Gerardus Majella. Hij kan u verder helpen. Op andere momenten kunt u ook via dit nummer contact opnemen en zo nodig uw boodschap inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld of u hoort wie de dienstdoende pastor is.

Pastor Leo Nederstigt: tel. 06-42312587

Parochietelefoon: tel. 020- 6650070 / 06-142 80 882